دوربین مدار بسته باتری خور
در سال های اخیر تقاضا برای دوربین های مداربسته رو به افزایش بوده است. شرکت های تولیدی مختلف محصولاتی را توسعه داده اند که استفاده آسان، همه کاره و بسیار کاربردی در ارتباط با دستگاه های تلفن همراه مختلف مانند گوشی های هوشمند، تبلت ها یا رایانه ها هستند. در میان آخرین نسل از مدلهای دوربین، دوربینهایی با باتری وجود دارند.
دوربین های مداربسته باتری خور
دوربینهای مداربسته با باتری، مدلهای دوربین خاصی هستند که نیازی به برق از طریق سیمکشی ندارند، بلکه در واقع به باتری نیاز دارند.
انواع مختلفی از دوربین های بدون کابل وجود دارد که از نظر نوع باتری و استقلال با یکدیگر متفاوت هستند. علاوه بر این، مانند اکثر دوربین های نظارت تصویری، این دوربین ها را نیز می توان بین راه حل های داخلی و خارجی تشخیص داد.
دومی معمولاً دارای مشخصات فنی مشابه با موارد قبلی است اما با مواد مقاومتر و ضدآبتر طراحی میشود تا مقاومت بالایی در برابر رطوبت محیط و همچنین باران تضمین کند.
برخی از مدلهای مخصوصاً پیشرفته در فضای باز دارای یک پنل خورشیدی کوچک به عنوان پشتیبانی از باتری هستند: چند ساعت تابش به ژنراتور اجازه میدهد تا شارژ کامل را به دست آورد.
بهترین دوربین های باتری دار
دوربین با باتری چگونه کار می کند
از نقطه نظر فنی، عملکرد دوربین فیلمبرداری با باتری با مدل های سیمی تفاوت چندانی ندارد. سپس دوربین از مناطقی که در محدوده عمل خود قرار دارند فیلم می گیرد و فیلم ها و تصاویر را به یک مرکز نظارت ارسال می کند.
برای اکثر مدلها، امکان مشاهده فیلم از دستگاه تلفن همراه شما، خواه گوشی هوشمند، تبلت یا رایانه شما نیز وجود دارد. تصاویر نیز تقریباً همیشه در فضای ابری ذخیره میشوند که توسط شرکت سازنده دوربین به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه بسته به مورد در دسترس قرار میگیرد.
به طور طبیعی، تفاوت اصلی بین یک دوربین با باتری و یک دوربین سیمی دقیقاً در عملی بودن دستگاهی است که نصب آن بسیار ساده است زیرا نیازی به چیدمان سیم ندارد: عملیات و انتقال داده به ترتیب به لطف شارژ ژنراتور و از طریق وای فای.
ناگفته نماند که قلب دوربین های باطری دقیقاً دومی است: بنابراین برای انتخاب بهتر باتری های مورد استفاده در این دستگاه ها، درک ویژگی های باتری های مختلف ضروری است. .
دوربین های مدار بسته باتری خور از چه باتری هایی استفاده می کنند
فراتر از مشخصات فنی دوربین، مهم است که به یاد داشته باشید که نوع باتری های نصب شده در دوربین می تواند به ویژه بر مدت زمان کارکرد و در نتیجه قابلیت اطمینان دوربین تأثیر بگذارد.
اکثر دستگاه های الکترونیکی موجود در بازار امروز از سه نوع باتری به نام های لیتیوم، نیکل-فلز هیدرید (NiMH) و نیکل-کادمیم (Ni-Cd) استفاده می کنند.
هر یک از این موارد دارای جنبه های مثبت و منفی هستند که باید در هنگام خرید دوربین در نظر گرفته شوند: با این حال، باید تاکید کرد که بیشترین مدل های درخواستی آن هایی هستند که باتری های لیتیومی دارند.
باتری لیتیومی
باتریهای لیتیوم یونی را میتوان بهعنوان آخرین نسل تعریف کرد که قادر به تضمین انرژی بیشتر و در نتیجه مدت زمان بیشتر در طول زمان با ویژگیهای دیگر مانند ظرفیت یا ولتاژ هستند.
آنها همچنین یک مزیت مهم دارند، یعنی اینکه تحت تأثیر حافظه قرار نمی گیرند. به همین دلیل میتوان آنها را بدون مشکل شارژ کرد، حتی زمانی که به طور کامل تخلیه نشده باشند بدون اینکه آسیب ببینند. فقدان اثر حافظه نیز نگهداری آنها را بسیار ساده می کند.
باتری های نیکل متال هیدرید
باتریهای نیکل-فلز هیدرید برای دوربینهای فیلمبرداری کم استفاده میشوند، زیرا تضمین عمر بالایی ندارند و اثر حافظه ندارند. این امر آنها را برای استفاده در دوربینهایی غیرعملی میسازد که در عوض میتوانند هر زمان که نیاز باشد بدون توجه به وضعیت شارژ، قابل شارژ مجدد باشند.
مدل های نیکل کادمیوم
مدل های نیکل-کادمیم نیز کمتر و کمتر به نفع محلول های لیتیوم استفاده می شوند. با این حال، این باتریها مخصوصاً زمانی مفید هستند که برای عملکرد صحیح یک دستگاه، به توان بالاتری نیاز است.
نقص اصلی آنها دشواری تعمیر و نگهداری صحیح است که عمدتاً به دلیل اثر حافظه است که نیاز به شارژ مجدد دارد تا زمانی که باتری کاملاً تخلیه شود.
این جنبه باعث می شود که این نوع راه حل در مواقع نیاز خاص غیرعملی باشد، که در آن ممکن است نیاز به شارژ مجدد باشد حتی اگر ژنراتور هنوز درصد خوبی از انرژی داشته باشد.
ظرفیت باتری دوربین مدار بسته
در ارزیابی مشخصات فنی در مورد باتری نباید فراموش کنید که ظرفیت آن را در نظر بگیرید. این پارامتر به شما امکان می دهد بفهمید باتری چقدر انرژی می تواند ذخیره کند.
اندازهگیری ظرفیت را میتوان به دو روش مختلف نشان داد: برخی مدلها، در واقع، آن را بر حسب میلیآمپر ساعت (میلی آمپر در ساعت) گزارش میکنند، برخی دیگر به جای آن بر حسب وات ساعت (وات در ساعت).
ظرفیت به شما امکان می دهد عمر باتری را بر اساس میزان جذب انرژی دستگاهی که از آن استفاده می کند، تعریف کنید. بنابراین یک ژنراتور 1600 میلی آمپر ساعتی در صورت استفاده از 1.6 آمپر یک ساعت دوام خواهد آورد اما اگر دستگاه از 0.8 آمپر استفاده کند دو ساعت دوام خواهد آورد. بنابراین، مدت زمان نه تنها به ظرفیت، بلکه به مقدار انرژی که دوربین برای کار جذب می کند نیز بستگی دارد.
تنش
آخرین پارامتری که هنگام ارزیابی باتری های دوربین فیلمبرداری باید در نظر گرفته شود مربوط به ولتاژ است. این به شما امکان می دهد زمان شارژ را نیز بر اساس نوع شارژر مورد استفاده تعیین کنید.
برای نگهداری صحیح تر باتری، مهم است که فقط از شارژرهای باتری عرضه شده یا مدل هایی با مشخصات فنی یکسان استفاده کنید.
نحوه انتخاب بهترین دوربین های باتری دار: ویژگی هایی که باید ارزیابی شوند
مشخصات فنی باتری ها، مانند نوع، ظرفیت و ولتاژ، از جمله عناصر اساسی برای ارزیابی هنگام خرید یک مدل دوربین فیلمبرداری با باتری است. با این حال، به همان اندازه مهم است که سایر مشخصات فنی را نیز در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که دستگاهی قادر به تضمین فیلمبرداری با کیفیت است.
مانند تمام دوربین های فیلمبرداری، بنابراین، ویژگی هایی مانند وضوح، اپتیک و میدان دید باید در نظر گرفته شود که به شما امکان می دهد کیفیت تصویربرداری مدل را تعریف کنید.
از نظر وضوح، بهترین مدل های دوربین فیلمبرداری با باتری آنهایی هستند که امکان ضبط با کیفیت Full HD را دارند. اگر بیشتر به سمت یک هزینه متوسط ??گرایش دارید، می توانید بر روی مدل های HD تمرکز کنید که تصاویر با کیفیت عالی را نیز تضمین می کنند.
بهتر است از رزولوشن های پایین تر که ممکن است نمایش خوبی از جزئیات را تضمین نکنند، خودداری کنید، به خصوص در مورد مدل های خارج از منزل با عکاسی از راه دور.
اپتیک به شما امکان می دهد با تنظیم روشنایی، تعادل نوردهی کامل را تضمین کنید. اگر نیاز به نصب دوربین فیلمبرداری در فضای باز دارید، این فاکتور بسیار مهم است.
با این حال، در اکثر مدلها، تعادل خود تنظیم میشود، بنابراین به شما این امکان را میدهد که همیشه عکسهای واضح و واضحی در هر زمان و در هر نوری داشته باشید.
در نهایت، زاویه عکاسی به ویژگیهای لنز بستگی دارد: اکثر مدلها دارای زاویههایی از 45 تا 75 درجه هستند. برای تجسم کامل منطقه ای که باید نظارت شود، ممکن است تمرکز بر روی دوربین های فیلمبرداری با قابلیت چرخش و در نتیجه گرفتن عکس از زاویه بازتر مفید باشد.
مزایا و معایب دوربین مدار بسته باتری خور
دوربین های باتری دار این مزیت را دارند که بسیار متنوع هستند و نصب آنها بسیار آسان است. عدم وجود کابل و اتصالات، روند نصب را تا حد زیادی سرعت می بخشد.
در مورد معایب، این موارد بستگی زیادی به مشخصات باتری دارد: در واقع، هر لحظه این خطر وجود دارد که تخلیه شود و منطقه بدون مراقبت باقی بماند.
نتیجه گیری
در میان مدلهای مختلف دوربینهای ویدئویی، دوربینهای دارای باتری بهویژه مورد توجه کسانی هستند که خواهان راهحلی کاربردی و همهکاره هستند که نیازی به سیمکشی ندارد، اما سطح بالایی از نظارت را تضمین میکند.